نقل قول:
نوشته شده توسط Amino-Danger خوب دوستان كمي زودتر رفتيم psp بگيرم كه گرفتمم يه psp 3004 كه من اطلاعات ازش گير نياوردم گفت تازه اومده و يه رم 4 گيگ هم روشه بعد كپي خور دائم نيست...من از PSP هيچي سر در نميارم خواستم ببينم كه وقتي كپي خور دائم نيست ديگه نميشه با خود گيم بازي رو اجرا كرد؟؟بعد اگه فريموير جديد روش بزنم كپي خوريش ميپره؟؟(اگه يكم اطلاعات در مورد اين 3004 بدين ممنون ميشم...) |
سایتی که محمد جان معرفی کردن سایت خوبی هست برای این جور کار ها ولی بنده هم یک توضیحی می دم شاید به دردت بخوره!
وقتی کپی خور دائم نیست شما نباید کنسول خودتون رو کامل خاموش کنید یا اینکه باطریش رو دربیارید و اینکه بگذارید کامل باطریش تموم بشه!اینطوری کپی خور دستگاه میپره اما واقعا اگه کپی خور کردن دستگاه رو یاد بگیرید در عرض یک یا 2 دقیقه می تونید دستگاه خودتون رو کپی کنید!وقتی یک دستگاه کپی خوره باید شما از فایل های بازی استفاده کنید که فرمتشون iso یا cso هست و نمی تونید از umd استفاده کنید.
umd دیسک های اصلی هستند که توشون بازی های psp یا فیلم قرار میگیره!
PSP 3000 هم تغییر آنچنانی نکرده اما تغییراتی داشته که میگم!
مهمترین قابلیت اضافه شده یک عدد میکروفن هست(برای از سرویس skype و حرف زدن در بازی های مولتی پلیر)
اصلاح خروجی تلویزیون و lcd با وضوح بیشتر.
بهبود خروجی TV از 480i به 480p و اضافه شدن قابلیت بازی با تلوزیون های معمولی!
کنتراست بیشتر صفحه ی نمایش!بنابراین تصویر و وضوح بیشتر!
دارا بودن صفحه ی نمایش به قابلیت anti-Reflective که نور های مزاحم رو بازتاب نمی کند!
باتری این مدل داوام کمتری دارد و علتش lcd پرمصرف تره!
به نظر من که خرید psp 3000 منطقیه!