خوش آمدید : Persian Gamers Forum علامت گذاری به عنوان خوانده شده | نمایش گروهای کاربری
Persian Gamers Forum

پاسخ
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
تکنیک های آموزشی pes 09

GUN

GUN آواتار ها

550 بار تشکر در 330 پست
مطالب وبلاگ: 5
07-26-2009, 18:41

آموزش تکنیک های PES 2009

برای شروع یه مقدمه فقط راجع به ضر به ی کاشته زدن بهتون میگم.

کاشته زدن (اگه بخوایم حرفه ای بشیم) در هر متر که از دروازه فاصله داره با هر جهتی که از دروازه داره باید دکمه ی خاصی رو بزنیم

نه اینکه فکر کنید اغراق میکنم دقیقا در هر متر از دروازه باید از ترکیب دکمه ها استفاده کنیم. حتی به نحوه ی ایستادن بازیکن هم وابسته است !
در ضربات کاشته اصولا از چند دکمه ی : پاس کوتاه-شوت-سانتر-پاس عمقی) ضربدر-مربع-دایره-مثلث) و پایین - بالا-ترکیب بالاچپ-بالا راست-پایین چپ-پایین راست ودکمه ی مخصوص (R2) که فکر کنم تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدین(توی کاشته زدن).پس تقریبا شد همه ی دکمه ها بجز R1-L1-L2 .
ولی یه چیز کلی میگم تا بقیش رو میذارم براتون اونم اینه:
ازفاصله ی 17 متری تا 23 متری :مربع+پاییین+(اگرنزدیک بود ضربدر)
از 23 تا 27 متری: مربع+ضربدر یا مثلث (بستگی به این داره که چقدر مربع پر کنید(!
نکته : دکمه ی ضربدر در هر نقطه که کاشته باشه سرعت توپ رو میگیره و دکمه ی مثلث برعکس عمل میکنه یعنی به توپ سرعت میده !
از 27 تا 32: بسته به سلیقه -بعضی ها با مربع+بالا میزنن و بعضی ها مربع+مثلث میزنن
خیلی چیزها راجع به کاشته زدن مونده که بهتون میگم.

یه نوع دیگه ی کاشته زدن با دایره است و خیلی حرفه ای !
در فواصل 17 تا 21 متری با گرفتن جهت بالا و مایل چپ یا راست(مونده به جهت ضربه) دایره رو نصف پر کنید و شاهد یه گل با دایره باشید.

نوع دوم:
در این نوع ضربه زدن شما با گرفتن جهت پایین میتونید دایره رو تا هر جا دوست دارید پر کنید تا توپ رو از زیر دیوار رد کنه که خیلی هم کاربردیه !

برای موفقیت فقط تمرین کنید!

حالا که بحث کاشته زدن هست بذارین یک روش دفاعی هم یادتون بدم که خیلی راحته !

شما بیرون محوطه جریمه خطا کردین ، خب ، موقعه ای که اون می خواد ضربه بزنه ، سعی کنید یکی از یار هاتون رو بذارین اون گوشه خالی دروازه (اگر دقت کرده باشین دروازه بان مایل به یک طرف از دروازه می ایسته)سعی کنید از افراد قد بلند استفاده کنید برای اینکار !
مثلاً خودم که منچستری هستم ، فردیناند رو میبرم ! درصد گل خوردنم خیلی میاد پایین !

نحوه ی دفاع کردن در ضربات ایستگاهی :
این مطالب یعنی همون دفاع توی ضربات ایستگاهی توی Command List بازی هم هست ولی شاید بعضی ها متوجه نشن بعضی ها ندیده باشن و یا ....
دفاع کردن بستگی به نوع ضربه زدن حریف داره اما بصورت کلی میشه ؛
توی همه ی موارد یکی از بازیکناتونو ببرید توی دروازه و جایی رو که گلر نگرفته بذارید این حرکت باعث میشه تا دفاع توپ رو از روی خط برگردونه.
توی دفاع کردن میشه از دکمه های ضربدر-مربع- دایره استفاده کرد بطوری که دکمه ی ضربدر دیوار دفاعی رو بطور ثابت نگه میداره(این دکمه دقیقا ضد همون کاشته زدن با دایره پایینه که از زیر دیوار رد میشه که قبلا بهتون گفتم)
دکمه ی مربع باعث میشه تا دیوار بلند بشه .
و دکمه ی دایره باعث میشه که یکی از بازیکنا به سرعت روی توپ هجوم بیاره (این حرکت موقعی کاربرد داره که حریفتون بخواد ضربه کاشته ی دو ضرب بزنه.
در ضمن از ترکیب این دکمه ها هم میشه استفاده کرد بطور مثال اگه ضربدر رو نگهدارید و دایره بزنید دیوار بلند نمیشه ویکی از بازیکنا به سرعت میاد رو توپ دقت کنید که گفتم بعضی از ترکیب ها ی دکمه ها عمل میکنه مثلا مربع رو با ضربدر نزنید بگید فلانی دروغ می گفت چون تا اونجا که من خبر دارم پریدن و ایستادن رو نمیشه ترکیب کرد !!!!!
شاید به نظر بعضی ها این آموزش ابتدایی بوده باشه (که بود) ولی ما با این فکر که خیلی ها نمیدونستن پیش می ریم پس حر فه ای ها باید منو ببخشن !

حالا طرح یک سوال و پاسخ به اون:

وقتی با کامپیوتر بازی می کنی بعضی وقتها ضربش رو به صورت کات دار از کنار دیوار دفاعی رد میکنه و وارد دربازه می کنه.
میشه توضیح بدی چجوری باید این کار رو کرد؟

البته این یه جور کاشته زدن خیلی حرفه ایه که باید تمرین زیادی روش کرد

اما....

این نوع کاشته زدن توی فاصله ی 25 به بالا تا 31 متری کاربرد داره نه جلو تر بلکه دورتر هم شاید.
شما باید طوری جهت بگیرید که 1 یا 2بازیکن از دیوار دفاعی بیرون بیفته (گرفتین چی شد؟) اگه نگرفتید تعداد همین بازیکنا رو نسبت به تیر دروازه حساب کنید.بعد فقط مربع رو تا نصفه پر کنید و فقط جهتی که میخواید کات بگیره یعنی چپ یا راست رو بعد از ضربه نگه دارید

نکته ای برای سانتر کردن:

برای اینکه بخواین توپ روی سر مهاجم برسه
وقتی سانتر کردین
دکمه R1)سرعت) بگیرین بازیکن خودش با سرعت میره سمت توپ.توی become legend خیلی به درد می خوره.

توی این بازی سه جور می شه چیپ زد :

1.مربع L1 +
2.مربع R2 +
3. با دایره وقتی میبینید گلر اومده جلو میتونید با دایره توپ رو از روی سرش بندازید تو گل که خیلی تمرین می خواد
منبع:stargames.info

GUN آنلاین نیست.  

3 تاپیک آخر تاسیس شده توسط GUN
نام تاپیک انجمن آخرین پست ارسال شده توسط تعداد پاسخ مشاهده شده آخرین پست تاپیک
جنگ خان ها(فارسی) بازی های آنلاین و تحت شبکه Dark Hero 2 58 01-29-2010 15:16
evnoy یک بازی آنلاین و استراتژیک بازی های آنلاین و تحت شبکه GUN 0 77 08-19-2009 19:42
مشکلات من در the godfather راهنمایی و حل مشکلات MR.GAME 1 96 08-19-2009 13:39

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش